Canon EOS M50 & 4K Video!

 

Canon Europe introduceert vandaag de EOS M50, de nieuwste aanwinst binnen de EOS M-serie en Canon’s meest intuïtieve en technologisch geavanceerde systeemcamera tot nu toe. De EOS M50 is Canon’s eerste systeemcamera met 4K-videofunctie, een variangle touchscreen en de nieuwste DIGIC 8-beeldprocessor. Daarmee is dit de camera voor de moderne avonturier van vandaag.

De Canon EOS M50 zit vol met de allernieuwste technologie en brengt DSLR-kwaliteit in een compacte strak vormgegeven body die zo mee kan op elke reis. De snelheid van de Dual Pixel CMOS AF van de camera staat garant voor een razendsnel en responsief autofocussysteem en stelt fotografen in staat om haarscherpe, hoge resolutie foto’s en Full HD-video’s vast te leggen met een nauwkeurige regeling van de scherptediepte voor scherpe onderwerpen en subtiele, onopvallende achtergronden. De cinematografische uitstraling die mogelijk is dankzij de 24,1 Megapixel APS-C CMOS-sensor komt op een nog hoger niveau dankzij de toevoeging van een 4K-videofunctie die details vastlegt met vier keer de resolutie van Full HD.

De EOS M50 is uitgerust met Canon’s nieuwste DIGIC 8-beeldprocessor, de eerste in een Canon-camera. De nieuwe processor maakt veel van de functies van de camera mogelijk, waaronder 4K-videoregistratie, 4K-timelapse en 4K-frames uit 4K-video’s; een hoge snelheid bij continu-opnamen en een standaard maximum ISO van 25.600 voor opnamen bij weinig omgevingslicht en toch haarscherpe eindresultaten. De DIGIC 8-beeldprocessor ondersteunt ook een breed scala aan verbeteringen op het gebied van autofocus, Auto Lighting Optimiser, Digital Lens Optimiser en Highlight Tone Priority – alles voor beelden van een ongekend hoge kwaliteit die direct vanaf de camera kunnen worden gedeeld.

 

Specificaties

  • 24.1MP APS-C CMOS Sensor
  • DIGIC 8 Image Processor
  • 2.36m-Dot OLED Electronic Viewfinder
  • 3.0″ 1.04m-Dot Vari-Angle Touchscreen
  • UHD 4K and HD 720p 120fps    Video Recording
  • Wi-Fi with NFC, Bluetooth
  • Dual Pixel CMOS AF (niet in 4K Video Mode)
  • Extended ISO 51200, 10 fps Shooting
  • Combinatie 5-Axis Image Stabilisatie

 

Prijs & Beschikbaarheid:
De Canon EOS M50 Body komt April 2018 op de markt en gaat €580,- kosten.
En de kit gaat €970,- kosten, en dan heb je de EOS M50 + EF- M 15-45 mm + EF-MOUNT +EF 50MM F1.8